2017-02-16 22:15:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Mára elfogy a türelme

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Vénusz még mindig a Kos jegyében áll. Használja ki ezek erejét, és tűzzön ki magának új célokat! Ma nagy teljesítményre lesz képes, megmutathatja, hogy mi rejlik Önben. Estére szervezzen valamilyen programot a barátaival, mert mostanában elhanyagolta őket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Új vonzalom éledhet a szívében. Ön hajlamos időnként meggondolatlanul dönteni, vigyázzon ezzel! Ne ugorjon fejest a kapcsolatba, csak ha megbizonyosodott róla, hogy tartósak az érzéseik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha még nem vállalkozó, akkor megfordulhat a fejében valamilyen saját biznisz gondolata. Még aludjon rá egyet-kettőt, de ne vesse el azonnal az ötletet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy kavarodás van ön körül, mégis sikerül megállnia a helyét valahogy a káoszban. Sőt, talán ön az egyetlen szilárd pont, akire a többiek támaszkodni tudnak. Önnek persze jól esik, hogy ennyire számítanak önre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nagy szüksége lenne végre egy kis környezetváltozásra. Utazzon el a hétvégére, ha teheti, esetleg látogassa meg egy távol élő rokonát, barátját. Most az töltené fel a legjobban, ha egy kicsit kiszakadna a megszokott környezetéből.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kimerítő hetet tudhat maga mögött, ezért ha lehetséges, ne induljon hosszabb útra autóval. Az estét szánja pihenésre, mondja le a programjait!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A csillagok azt jelzik, hogy mára elfogy a türelme, és ki akar szabadulni az ideálisnak nem mondható helyzetekből. Lehet, hogy a munkahelyén mondana fel a legszívesebben, de az is lehet, hogy hirtelen felindulásból a párkapcsolatának akar véget vetni. Ne cselekedjen meggondolatlanul!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön jegyében jár, ez nyugtalanná teszi önt. Minden relaxáló tevékenység jót tesz ma, de a legszerencsésebb az lenne, ha el tudna menni úszni, szaunázni egyet! És persze egy nagy alvás is sokat segíthet...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon sok a teendője, de próbálja meg úgy beosztani az idejét, hogy a hétvégét végre már teljes egészében a kedvesének szentelhesse. Szép dolog a megbízhatóság, de ezt nem csak a főnökei várhatják el öntől - a családtagjai is számítanak önre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, és talán nem is egészen az ön kezében van. A kedvese sem lehet türelmes a végtelenségig...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sok bókot és dicséretet kap. Jó hangulatban van, és remek a kisugárzása. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai estét, és menjen ismerkedni. Ne kerülje el a zajos szórakozóhelyeket sem, most kimondottan jól érzi majd magát egy hangos buliban is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A sok változás megviselheti az idegrendszerét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők magukkal sodorják. Van azonban sok jó is az új fejleményekben. Próbálja meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: